Sandra De Giusti este antreprenorea cramei Terre di Rai, o femeie ambitioasa, inventiva si creativa care si-a stabilit obiective importante. Sustinuta in parcursul ei de cei 3 fii ai sai, impartasind marea lor pasiune pentru cultivarea vitei de vie si productia de vin. Pamantul cu podgorii autohtone pe malul stang al raului Piave, in provincia Treviso este cel care a apartinut celor mai vechi familii din zona si care a fost facut productiv si chiar mai fertil si mai generos prin bratele cotropitorilor sai. Terre di Rai Prosecco Rose este un perlaj foarte fin si persistent, realizat din cupajul de 90% Glera si 10% Pinot Noir, recolati la inceputul lunii septembrie. Prin presare foarte moale cu tehnica de fabricare a spumantului long charmat. Perioada de maturare 60 de zile inainte de comercializare.Culoare: roz deschis elegant. Miros: cu note de trandafiri, fructe de padure proaspete si capsuni salbatice.Gust: cu o structura buna, echilibrata si savuroasa, placuta si armonioasa.Temperatura de servire: 6-8° C. Asocieri gastronomice: excelent cu mancare prajita si branza, cu peste crud.Excelent ca aperitiv!